سرور مجازی آراز سرور مجازی آراز
همه

21 راهنمایی سئو پیشرفته برای افزایش ترافیک وب‌سایتتان

آیا از ترافیک وب‌سایت خود ناراضی هستید؟ فروش پایینی دارید؟ نمی‌توانید به درستی با مخاطب ارتباط برقرار کنید؟ به دنبال افزایش ترافیک وب‌سایت هستید؟ به دنبال افزایش بازدید سایت به صورت رایگان هستید؟ در این مقاله، ما قصد داریم به‌طور مفصل درباره‌ی سئو پیشرفته و موثرترین روش‌های افزایش ترافیک وب‌سایت را برای شما شرح دهیم. ما با همراه باشید.

نکته‌ای که لازم می‌دانیم در همین ابتدای امر برای شما یادآور شویم، این است که درک و استفاده‌ی درست از سئو پیشرفته تاثیر چشمگیری در افزایش بازدید سایت و یا تبدیل مخاطب به مشتری دارد. درحال حاضر، تعداد زیادی از افراد، به دنبال محتوا یی مانند محتوا ی شما هستند، یک متخصص سئو و سئوکار حرفه ای می‌تواند به شما کمک کند که به بهترین و مناسب‌ترین مخاطب خود دسترسی پیدا کنید.

سرور مجازی آراز سرور مجازی آراز

در حقیقت، 40 درصد از ترافیک یک وب‌سایت با یک جستجوی ساده‌ی کاربر آغاز می‌شود. به‌همین دلیل، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. نتیجه دادن سئو نیاز به تحقیقات و بازه‌ی زمانی طولانی مدت دارد. الگوریتم‌های گوگل، دائما درحال تغییر هستند، بنابراین بسیار مهم است که در جریان تمامی این بروزرسانی‌ها باشید. نگران نباشید، با کمی تمرین و انجام بررسی‌های مکرر می‌توانید در مبحث سئو پیشرفته متخصص شده و به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شوید.

راهنمای انجام سئو پیشرفته

اهمیت سرور مجازی برای افزایش ترافیک

همانطور که می‌دانید سرعت بالای یک سایت، برای بازدیدکنندگان از اهمیت بالایی برخوردار است. کاربران امروزی دنیای وب، تنها چند ثانیه‌ی کوتاه به شما فرصت می‌دهند تا به سوال آنان پاسخ دهید، درغیر اینصورت، به سایت رقبایتان رفته و از آنها خرید می‌کنند. یکی از جمله مواردی که سرعت بالای سایت شما را تامین می‌نماید، استفاده از یک سرور مجازی ابری است.

با راه اندازی سرور مجازی ابری ابرآراز قادر خواهید بود تا در روزهایی که ترافیک وب سایت شما افزایش می‌یابد، تنها با یک کلیک از بهترین منابع نرم‌افزاری و سخت‌افزاری موردنیاز استفاده کنید و در زمان‌هایی که با کاهش ترافیک روبرو هستید، با کاهش منابع، هزینه‌های اضافی خود را کاهش دهید.

ما در ابر آراز، سرور مجازی ابری را که در بهترین دیتاسنترهای داخلی قرار گرفته و به خطوط فیبر نوری متصل شده است را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهیم. پیشنهاد می‌کنیم سری به وب سایت ما بزنید و اگر سوالی در خصوص سرورهای ابری و خدمات ما داشتید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سئو پیشرفته و تاثیرات آن

مطالبی که در ادامه‌ی آموزش حرفه ای سئو عنوان می‌کنیم، برگرفته از تحقیقات نیل پاتل (Neil Patel)، از متخصصان حوزه‌ی بازاریابی و بهینه سازی موتورهای جستجو است. به‌طور میانگین، روزانه مردم در گوگل، بیش از 3.5 میلیارد جستجو انجام می‌دهند. به‌طور کلی، افراد پیش از اینکه به طور جدی به خرید محصولات و خدمات موردنظرشان اقدام نمایند، در مورد آن محصول تحقیق می‌کنند. پس زمانیکه وب‌سایت شما در اولین صفحات جستجو به نمایش درآمد، منتظر ترافیک، مشتریان و در نتیجه درآمد بیشتر نیز باشید.

رسیدن به صفحات اول نتایج جستجو بسیار مهم است و می‌تواند بالا بردن بازدید سایت و درنتیجه افزایش درآمد قابل‌توجهی را برای شما درپی داشته باشد. جالب است بدانید که 75% کاربران، حتی در صفحه‌ی اول نیز، بر لینک‌های پایینی صفحه کلیک نمی‌کنند. به‌عبارتی، وب‌سایت‌هایی که در رتبه‌ های یک تا سه قرار دارند، 60% از تمام ترافیک جستجوها را دریافت می‌کنند.

در ادامه، تعدادی از تکنیک‌های سئو پیشرفته را برای شما لیست کرده‌ایم. زمان را از دست نداده و برای افزایش ترافیک  و بالا بردن بازدید سایت ، این مطالب را پیاده‌سازی کنید. باز هم تکرار می‌کنیم که افزایش بازدید از سایت ، در تبدیل مخاطبان به مشتری تاثیر انکارناپذیری دارد. پس بیایید هرچه سریع‌تر این راهنما را باهم بررسی کنیم.

چگونه سئو کار حرفه ای شویم ؟ آیا با این سوال مواجه شده‌اید؟ این مقاله را تا انتها دنبال کنید تا بتوانید به یک سئو کار حرفه ایی تبدیل شوید.

سئو پیشرفته و تاثیرات آن

نکته سئو پیشرفته 1؛ انجام کامل مراحل سئو پیشرفته

آنالیز وب‌سایت و محتوا ی آن به شما کمک می‌کند، دریابید که چرا ترافیک و فروش بالایی ندارید. متخصصان سئو پیشرفته و یک سئوکار حرفه ای با انجام این کار، به میزان قابل‌توجهی در هزینه‌های مصرفی شما صرفه‌جویی می‌کنند. به‌طور کلی، آنالیز وب‌سایت، یک بررسی سیستماتیک از قسمت‌های مختلف است تا درنهایت دریابید که شما و سایتتان در چه جایگاهی قرار دارید و در آینده چگونه می‌توانید تصمیمات هوشمندانه‌تری اتخاذ کنید تا به بهترین نتیجه دست یابید. در دنیای سئو پیشرفته ، آنالیز وب‌سایت، یک روش هک رشد است که به شما در جذب و حفظ مشتریان کمک می‌کند.

نکته: هک رشد (خلق رشد)، یعنی فرآیند آزمایش و تجربه‌ی سریع شیوه‌های کارآمد رشد کسب‌و‌کار در حوزه‌های بازاریابی و توسعه‌ی محصول. هک رشد یا خلق رشد به مجموعه‌ای از آزمایش‌ها و اقدامات معمول (و هم غیرمعمول!) بازاریابی گفته می‌شود که با هدف رشد دادن یک کسب‌وکار انجام می‌شوند. به بیان ساده‌تر، هک رشد یعنی میانبر زدن از شیوه‌های معمول بازاریابی و جلب کاربر، به شیوه‌هایی سریع‌تر، کارآمدتر و کم‌هزینه‌تر.

آنالیز سئو سایت

آنالیز سایت یکی از روش‌های موثر سئو است که عملکرد کلی سایت شما را از نزدیک مورد بررسی قرار می‌دهد و براساس نتایج این بررسی‌ها و یافته‌های خود، برای شما اهداف جدیدی را تعیین می‌نماید. در ادامه نیز شما می‌توانید از تاکتیک‌های متعددی برای دستیابی به این اهداف جدید استفاده کنید. این فرآیند، با استفاده‌ی بهینه از محتوا هایی که در حال حاضر دارید و رفع هرگونه مشکل در سئوی سایت، به افزایش مشتری و سود شما کمک می‌کند.

در ادامه‌ آموزش حرفه ای سئو ، مواردی را که در زمان انجام آنالیز باید در نظر بگیرید را برای شما لیست کرده‌ایم:

  • آیا در تمامی صفحاتتان از عنوان و زیرعنوان‌های مربوط به سئو استفاده کرده‌اید؟
  • آیا در هر صفحه از وب‌سایتتان، کلمات کلیدی مرتبط وجود دارند؟
  • آیا ساختار URL شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است؟

آنالیز سئو سایت

اهمیت URL در سئو پیشرفته و سئو حرفه ای

آدرس‌های اینترنتی شما باید ساده، کوتاه و آسان باشد تا موتور جستجو گر بتواند تحلیل کند که مقاله و صفحه‌ی شما درمورد چیست. این سایت را درنظر بگیرید: https://arazcloud.com/blog/link-building/

شما به‌راحتی می‌توانید حدس بزنید که مقاله در مورد لینک سازی است. اما این URL را درنظر بگیرید:

https:// arazcloud.com/blog/archive/2017/05/16/ link/building/post.html

کمی پیچیده به نظر می‌رسد، درست است؟ موتورهای جستجو نمی‌توانند موضوع اینگونه پست‌ها را تشخیص دهند؛ زیرا کلمات کلیدی در این URL براساس پوشه‌ها و تاریخ‌ها تحلیل می‌شوند. این مسئله، موتور جستجو و در نتیجه وب‌سایت شما را دچار مشکل می‌کند.

استفاده از عناوین مرتبط با سئو

  • بررسی کنید آیا هر صفحه و پست وبلاگ شما به‌درستی قالب بندی شده است؟

منظور از قالب بندی درست هر صفحه، سرفصل‌ها و عناوینی است (برچسب های h1 و h2) که به‌کار رفته‌اند.

جالب است بدانید که 43 درصد افراد، در زمان مطالعه‌ی یک مطلب طولانی، تنها به مطالب بولد شده توجه می‌کنند. با تعیین سرفصل‌ها و عناوین، کار کاربرانتان را آسان کنید.

  • آیا همه تصاویر موجود در یک مقاله، در قسمت ALT دارای کلمات کلیدی هستند؟
  • آیا در محتوا ی خود از لینک و بک لینک استفاده می‌کنید؟

زمانی که از لینک‌دهی صحبت می‌کنیم، منظور ما لینک‌های داخلی (به محتوا ی خود شما) و لینک‌های خارجی (به وب‌سایت‌های دیگر) است.

در مقاله‌ی لینک بیلدینگ چیست، ما به تفصیل در مورد لینک‌دهی و اهمیت آن توضیح داده‌ایم، پیشنهاد می‌کنیم فرصت مطالعه‌ی این مقاله را از دست ندهید.

اگر قصد دارید در وقت خود صرفه‌جویی کنید، روش ساده‌تری برای انجام آنالیز نیز وجود دارد. در ادامه‌ی آموزش سئو حرفه ای ، نحوه‌ی استفاده از Ubersuggest را آورده‌ایم.

بولد کردن محتوا

اهمیت استفاده از Ubersuggest در سئو پیشرفته

به Ubersuggest رفته و آدرس وب سایت خود را در کادر وارد کنید. پس از آن نیز گزینه‌ی Search را انتخاب کنید.

مشاهده SEO Analyzer

با این کار، به صفحه‌ی نتایج منتقل می‌شوید. در ادامه باید روی SEO Analyzer کلیک کنید. پس از آن چند دقیقه طول می‌کشد تا سایت شما بررسی شود، اما مطوئنا این نتیجه‌ی به‌دست آمده ارزش زمان شما را دارد.

بررسی نمره SEO

نمره‌ای که برای شما به‌نمایش درمی‌آید، نتیجه‌ای از تمام صفحات اسکن شده در طول بررسی سایت است. 0 کمترین نمره ممکن و 100 بالاترین نمره است.

 بررسی موارد حیاتی در سئو پیشرفته

چهار بخش مختلف برای بررسی وجود دارد:

  • بررسی ارزشمندی؛ بررسی موارد مربوط به سئو در صفحات وب‌سایت
  • خطاهای مهم؛ مسائلی با بیشترین تأثیر بر سئو
  • هشدارها؛ مسائلی با تاثیر کمتر که هنوز سزاوار توجه شما هستند.
  • توصیه‌ها؛ توصیه‌هایی که باید در نظر گرفته شوند‌، اما تأثیر چندانی بر سلامت SEO شما ندارند.

بررسی مسائل مهم سئو

این قسمت، آخرین مسیری است که برای آنالیز وب‌سایت خود باید انجام دهید. بررسی مسائل حیاتی مربوط به سئو، همانطور که از نامش پیداست، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ متا، یکی از این مسائل است. توضیحات متا باید منحصربه‌فرد و جذاب باشند که افزایش کلیک بر روی سایت شما را منجر شود.

مطمئنا زمانی که درحال انجام آنالیز سئوی وب‌سایت خود هستید، موارد متعددی را برای بهبود و اصلاح پیدا می‌کنید. از کنار این موارد به‌راحتی گذر نکنید و آن‌هار ا اصلاح نمایید.

بررسی مسائل مهم سئو پیشرفته
بررسی مسائل حیاتی مربوط به سئو، همانطور که از نامش پیداست، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. متا، یکی از این مسائل است.

نکته سئو پیشرفته 2؛ نیاز کاربرانتان را بشناسید

به‌خاطر داشته باشید که گوگل یک شرکت تبلیغاتی نیست؛ بلکه یک شرکت بزرگ و شگفت‌انگیز در زمینه‌ی داده است.

هر ابزار، پلتفرم و دستگاهی که این شرکت طراحی می‌کند، یک هدف کلی دارد؛ دریافت اطلاعات از کاربران و استفاده از آنها برای ساختن موتور جستجو یی قوی‌تر.

حال شما، خود را به عنوان یک شرکت بزرگ داده در نظر بگیرید. در پایه‌ترین مرحله، بر نیازها و خواسته‌های مشتریان خود تمرکز کنید. زمانیکه به‌درستی درک کنید که آنها به‌دنبال چه چیزی هستند، می‌توانید محتوا یی ایجاد کنید که آنها را ترغیب کند شما را دنبال کنند. به یاد داشته باشید که نظرات کاربران از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به‌عبارتی، دنبال‌کنندگان شما تعیین می‌کنند که درباره‌ی چه مقاله، محصول و یا مفهومی باید صحبت شود. این مسئله در زمان انجامفعالیت‌های مربوط به سئو پیشرفته از اهمیت زیادی برخوردار است.

چگونه می‌توان به علایق کاربران پی برد؟

چگونه می‌توانید در مورد علایق کاربران اطلاعات کسب کنید؟ چگونه می‌توانید از مشتری هدف، بازخورد بگیرید، در صورتیکه کار خود را تازه شروع کرده‌اید و هیچ مشتری وفادار و واقعی ندارید؟

چندین راه برای یافتن پاسخ این سوالات وجود دارد، که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره کرده‌ایم:

  • استفاده از بسترهای رسانه‌های اجتماعی مانند Quora.
  • بررسی کلمات کلیدی در Google Analytics.
  • بررسی کنید چه پست‌هایی بیشترین اشتراک‌گذاری را دارند.
  • بررسی نظرات بازدیدکنندگان در پست‌های وبلاگ

مخاطب هدف

بسترهای رسانه‌های اجتماعی

از خود بپرسید که افرادی که قصد داریم با آنها ارتباط برقرار کنم، در چه بسترهایی، درمورد چه موضوعاتی صحبت می‌کنند.  Quoraمی‌تواند در این مسیر به شما کمک کند.

در ادامه، نحوه‌ی استفاده از Quora برای بررسی نیازها و خواسته‌های کاربران را برای شما آورده‌ایم.

مرحله 1: ورود به Quora

برای ورود به حساب، باید ثبت نام کنید. برای این کار، از حساب‌های Google یا Facebook استفاده کنید.

پس از ورود به سیستم، کلمه کلیدی اصلی خود را وارد کنید؛ به عنوان مثال ترافیک وبلاگ و Enter را فشار دهید.

مرحله دوم: بررسی سوالات کاربران

با بررسی این مورد، شما به‌راحتی می‌توانید دربیابید که مردم به دنبال چه چیزهایی هستند. اگر تعدادی در Quora سوالی را تکرار کردند، مطمئن باشید، تعداد زیادی از افراد نیز با این پرسش‌ها روبه‌رو هستند.

مرحله سوم: الهام از متخصصان

Quora مکانی عالی برای یادگیری مطالب جدید است. وقتی صحبت از سئو پیشرفته می‌شود، نمی‌توانید ادعا کنید که همه‌چیز را در این مورد می‌دانید. بنابراین به طور دائم، مطالب مربوط به این حوزه را دنبال کنید.

استفاده از Google Analytics

در این قسمت از آموزش سئو پیشرفته ، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه از Google Analytics برای پیدا کردن نیازهای کاربران استفاده کنیم.

مرحله 1: ورود به Google Analytics

در منویی که در سمت چپ قرار دارد، بر روی Behavior -> Site Content -> All Pages کلیک کنید.

مرحله دوم: توجه به محبوب‌ترین صفحات و پست‌ها

تعداد کل بازدید از سایت و صفحات مهم است، اما میانگین زمان صرف شده در هر صفحه از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ هرچه بیشتر بهتر! علاوه بر آن، به نرخ پرش و درصد خروجی نیز نگاهی بیندازید.

متوسط ​​زمان صرف شده در هر صفحه به شما می‌گوید که آیا مطلب شما واقعا برای کاربران مفید بوده است یا آنها تنها نگاهی کوتاه به محتوا ی شما انداخته‌اند.

اهمیت زمان انتظار کاربر در صفحه

عموما زمان کمتر از یک دقیقه نشان می‌دهد که افراد به معنای واقعی کلمه، مقاله‌ی شما را نمی‌خوانند. پس اگر صفحه‌ای از وب‌سایت شما مدت زمان بازدید کمی را به خود اختصاص داده است، باید آن مقاله را آپدیت کرده و مجددا منتشر کنید.

یکی دیگر از راه‌های عالی برای پی بردن به نیاز افراد این است که دریابید، چند مرتبه، محتوا ی شما در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است. BuzzSumo یک ابزار عالی برای این کار است. برای اینکار، کافیست آدرس وب سایت خود را وارد کرده و Go را بزنید.

این موضوع، به شما امکان می‌دهد که درک کنید، کدام مقالات برای کاربران مفید بوده است. رایج‌ترین دلیلی که افراد، یک محتوا را به اشتراک می‌گذارند، زمانی است که فکر می‌کنند آن مطلب، برای دیگران مفید خواهد بود.

نکته سئو پیشرفته 3؛ ایجاد Landing Pages بهینه شده توسط SEO

یک Landing Pages (صفحه‌ی فرود) که به خوبی طراحی شده باشد، می‌تواند به طرز چشمگیری ترافیک وب‌سایت شما را افزایش دهد. به عبارتی، هرچه Landing Pages بیشتری ایجاد کنید، دروازه‌های بیشتری برای ورود در اختیار کاربران قرار می‌دهید.

متاسفانه بسیاری از شرکت‌های B2B اهمیت استفاده از Landing Pages برای جذب کاربران جدید را درک نمی‌کنند. اگر شما نیز از این دسته افراد هستید، جالب است بدانید که براساس تحقیقات، تنها 44% از کلیک‌های یک شرکت B2B به صفحه اصلی منتقل می‌شود. مطمئنا صفحه‌ی اصلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اما Landing Pages است که می‌تواند یک رابطه‌ی قوی با مخاطب ایجاد نماید.

ویژگی‌‌های یک Landing Pages (صفحات فرود) عبارتند از:

  • مطالب مفید و آموزنده
  • call to actionمناسب (فراخوان برای اقدام) جهت ثبت نام برای خرید محصول، دریافت خدمات و موارد اینچنینی)

ما در این مقاله، تمام موارد مربوط به سئو پیشرفته و سئو حرفه ای که موجب افزایش ترافیک وب سایت شما می‌شود را لیست کرده‌ایم. همانطور که پیشتر نیز عنوان کردیم، Landing Pages از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل، تلاش می‌کنیم در ادامه مواردی که سبب می‌شود Landing Pages شما موثرتر شود، را توضیح دهیم؛ به دت این مطالب را دنبال کنید.

ایجاد Landing Pages بهینه شده توسط SEO

استفاده از کلمات کلیدی Long Tail

کلمات کلیدی Long Tail را پیدا کرده و از آن در تمام Landing Page ها استفاده کنید. اگر برای ایجاد Landing Pages در وردپرس از Optimizepress استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که از تگ‌های عنوان، توضیحات متا و کلمات کلیدی به‌طور کامل استفاده کرده‌اید. به یاد داشته باشید که باید از کلمات کلیدی Long Tail در عنوان اصلی، عنوان فرعی، و در بدنه‌ی متن استفاده کنید. این کار تاثیر ویژه‌ای در سئو و بالا بردن ترافیک سایت شما دارد.

مرحله 2: استفاده از محتوای جذاب

محتوا ی Landing Pages باید مفید و جذاب باشد. متخصصین سئو براین باورند که هدف اول هر صفحه‌ی وب‌سایت شما باید این باشد که کاربر را ترغیب نماید، از دیگر صفحات سایت نیز بازدید کند. این نکته را درنظر داشته باشید که شاکله‌ی اصلی هر Landing Pages را عنوان ان ایجاد می‌کند. محتوا ی سایت شما اهمیت ویژه‌ای دارد، اما مسئله‌ای که مخاطب را ترغیب می‌کند مطلب را دنبال نماید، عنوان و زیرعنوان‌هاست.

مرحله 3: استفاده از طراحی چشمگیر

در کنار تمام این موارد، بررسی کنید که صفحات شما از جذابیت بصری ویژه‌ای برخوردار باشند.

Derek Halpern (درک هالپرن) اعتقاد دارد که “طراحی پادشاه است”. این جمله بدین معناست که حتی اگر محتوا ی مفیدی هم داشته باشید، اما از طراحی جذابی استفاده نکرده باشید، به احتمال زیاد شکست خواهید خورد.

مرحله 4: ساخت لینک

در آخرین مرحله، بیاد داشته باشید که باید از صفحات قبلی خود به صفات جدید، لینک بدهید. نکته‌ی بسیار حائز اهمیت این است که هیچ جایگزینی برای ایجاد لینک وجود ندارد. لینک و بک لینک ، از جمله عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار برای گوگل به‌شمار می‌روند. بدون استفاده از لینک‌های باکیفیت، به‌احتمال بسیار زیاد صفحت شما در نتایج جستجو رتبه ی مناسبی نخواهند یافت؛ حتی اگر از مفیدترین مقالات استفاده کنید و یا سئو پیشرفته را به بهترین شکل اجرا نمایید.

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم، غالب کاربران تنها از لینک‌های موجود در صفحه‌ی اول استفاده می‌کنند، پس بسیار مهم است که در این صفحه قرار بگیرید.

ساخت لینک در سئو پیشرفته

نکته سئو پیشرفته 4؛ توجه به نسخه موبایلی وب سایت

همانطور که می‌دانید بخش عظیمی از بازدیدهای وب‌سایت شما (بیش از 60 درصد جستجوهای روزانه) از طریق تلفن‌های همراه اتفاق می‌افتد. پس باید اطمینان حاصل کنید که کاربرانی که از تلفن همراه برای مراجعه به وب‌سایت شما استفاده می‌کنند، تجربه لذت بخشی داشته باشند. درواقع، نظر ما این است که تمرکز اصلی خود را بر روی نسخه‌های موبایلی قرار دهید.

وقتی صحبت از تجارت الکترونیکی می‌شود، شاهد اعداد شگفت انگیزی خواهیم بود. در نتیجه این امر، کسب‌وکاری که خود را با نسخه‌های موبایلی هماهنگ نکرده باشد، جایی در میدان رقابت با دیگران نخواهد داشت.

نسخه موبایلی وب سایت

حال بیایید بررسی کنیم که چگونه باید وب‌سایت خود در گوشی نیز به خوبی سازگار کنیم. مثال ساده‌ای که در ادامه عنوان کرده‌ایم  را درنظر بگیرید. در این مثال و در مورد اشتباه، محتوا نمایش داده شده تغییر سایز می‌دهد تا بتواند به طور کامل نمایش داده شود. به عبارتی، اندازه‌ی محتوا تغییر پیدا نمی‌کند تا با کیفیت بهتری برای کاربر به نمایش دربیاید.

در نمونه‌ی صحیح این مثال، مشاهده می‌کنید که چطور همان محتوا برای نمایش بهتر و مناسب‌تر، اندازه‌ی خود را تغییر می‌دهد. در این مورد، خواندن و دنبال کردن مطلب آسان‌تر است. منظور ما از توجه به نسخه‌ی موبایی وب سایت چنین چیزی است. وردپرس و ویکی پدیا نمونه‌هایی موفق از واکنش‌گرا بودن نسبت به سیستمی است که از آن به نمایش درمی‌آیند.

اگر می‌خواهید دریابید که نسخه‌ی موبایلی مناسبی دارید، ابزاری که گوگل با نام Mobile Testing Tool در اختیار کاربران قرار داده است، استفاده کنید. برای این کار، کافیست تا آدرس وب سایت خود را در قسمت جستجو وارد کرده و منتظر نتیجه بمانید. نسخه موبایلی مناسبی نداشتید؟ وقت را از دست نداده و طراحی وب سایت خود را دوباره انجام دهید.

توجه به نسخه موبایلی وب سایت

نکته سئو پیشرفته 5؛ استفاده از اینفوگرافیک

در سئو پیشرفته استفاده از اینفوگرافیک‌ها بسیار پرکاربرد و تاثیرگذار است؛ زیرا به شما امکان می‌دهد، اطلاعات پیچیده را به روشی ساده و قابل فهم برای مخاطبان به نمایش بگذارید. فراموش نکنید که 65% افراد، به صورت بصری مطالب را به ذهن می‌سپارند؛ پس اساسا یک اینفوگرافیک تاثیری فراتر از یک مقاله‌ی متنی خواهد داشت.

جالب است بدانید که براساس تحقیقات، اینفوگرافیک‌های باکیفیت، می‌توانند ترافیک وب سایت شما را تا 193 درصد افزایش دهند. متاسفانه، اکثریت افراد به اطلاعات توجه زیادی نشان نمی‌دهند، اما تجربه نشان می‌دهد که انتشار اطلاعات به شکل اینفوگرافیک باعث می‌شود تا کاربران تمایل پیدا کنند که آن اطلاعات را مطالعه کنند.

به طور متوسط، وب سایت هایی که اینفوگرافیک منتشر می‌کنند ، 12 درصد سریع‌تر از وب سایت‌ هایی که این کار را انجام نمی‌دهند، با افزایش ترافیک مواجه می‌شوند.

چرا کاربران، به اینفوگرافیک علاقه دارند؟

علت این امر این است که مغز انسان داده‌های بصری را 60 هزار بار سریع‌تر از یک متن ساده پردازش می‌کند. به همین دلیل، 90 درصد اطلاعات منتقل شده به مغز انسان بصری است.

اهمیت استفاده از اینفوگرافیک در سئو پیشرفته

چگونگی ساخت اینفوگرافیک

در ادامه‌ی آموزش سئو حرفه ای به شما آموزش می‌دهیم که چگونه از اینفوگرافیک در مطالب خود استفاده کنید:

مرحله 1: دریافت آمار خود

در اولین قدم باید یک موضوع یا ایده پرطرفدار که مردم به دنبال آن هستند را پیدا کرده و آماری را در مورد آن جمع‌آوری کنید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید یک اینفوگرافیک در مورد تاثیر اینفوگرافیک بسازید، می‌توانید از چند آماری که در خطوط بالا ذکر کردیم استفاده کنید. اطلاعاتی مانند:

  • ایجاد 60،000 بازدیدکننده با استفاده از اینوگرافیک
  • رشد 12 درصدی ترافیک وب سایت
  • بازدید 30 برابری کاربران از اینفوگرافیک در مقایسه با متن عادی

مرحله 2: ساخت اینفوگرافیک

تعداد زیادی وب سایت رایگان وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آنها اینفوگرافیک ایجاد کنید؛ سایت‌هایی مانند visual.ly ، Canva و Venngage.

فرصت کافی ندارید تا خودتان اینفوگرافیک را ایجاد کنید؟ می‌توانید طرح اینفوگرافیک موردنظر خود را در سایت‌هایی که پیشنهاد دادیم جستجو کنید. پس از انتخاب طرح موردنظرتان، مشخصات الن را خوانده و با آن منطبق شوید. اما اگر قصد دارید، خودتان طراحی اینفوگرافیک را برعهده بگیرید، در ادامه‌ی آموزش سئو پیشرفته نحوه انجام این کار توسط وب سایت Canva را برایتان شرح داده‌ایم.

پس از ورود به Canva روی Create a Design کلیک کرده و اینفوگرافیک را انتخاب کنید. Canva برای شروع، چند طرح پیشنهادی عالی به شما ارائه می‌دهد. پس از انتخاب، برای شروع ویرایش اینفوگرافیک روی آن کلیک کنید.

نکته: جالب است بدانید که Canva دارای مجموعه‌ای از آیکون‌ها، عکس‌ها، اشکال و نمودارهای رایگان است که می‌توانید آنها را در برگه Elements پیدا کنید.

پس از آماده شدن اینفوگرافیک، روی بارگیری کلیک کرده و آن را به عنوان یک فایل PNG ذخیره کنید. این کار، به طور خودکار فایل شما را در رایانه بارگیری می‌کند.

استفاده از Canva برای ساخت اینفوگرافیک

مرحله سوم: نگارش یک پست وبلاگ بر اساس اینفوگرافیک

از داده‌ها و اطلاعات موجود در اینفوگرافیک استفاده کرده و با کمک آنها مقاله‌ای مفید و کابردی بنویسید. اگر اینفوگرافیک شما همراه با اطلاعات مفیدی منتشر شود، بیشتر مورد استقبال کاربرانتان قرار خواهد گرفت.

اگر بتوانید محتوا ی منحصر به فردی با حداقل 2000 کلمه را منتشر کرده و آن را با اینفوگرافیک خود هماهنگ کنید، به مرور زمان جستجویی دو برابری خواهید داشت.

نکته سئو پیشرفته 6؛ بهینه سازی محتوا برای RankBrain

موتورهای جستجو از زمان راه‌اندازی گوگل در سال 1998 پیشرفت زیادی کرده و مرتب در حال بروزرسانی قابلیت‌های خود هستند. به همین دلیل اگر قصد دارید، در رتبه بندی گوگل، روندی صعودی و رو به رشد داشته باشید، باید از آخرین بروزرسانی‌های الگوریتم گوگل و بهترین روش‌های سئو آگاه باشید.

RankBrain یک سیستم هوش مصنوعی است که به تجزیه و تحلیل نتایج جستجو کمک می‌کند. این الگوریتم به گوگل کمک می‌کند تا دریابد که محتوا ی یک صفحه در مورد چیست و از چه کلمات کلیدی برای پاسخ به نیاز کاربران استفاده کرده است. تصور کنید که شما عبارت سئو پیشرفته را در گوگل جستجو کرده و لینک یکی از مقالات را مشاهده می‌کنید. در این مسیر، گوگل رفتار شما را آنالیز می‌کند؛ اگر شما در این صفحه، پاسخ مورد نظر خود را پیدا کنید و دیگر در گوگل به دنبال همین عبارات یا عبارات مشابه نباشید، الگوریتم rankbrain یک امتیاز مثبت برای صفحه‌ای که به آن وارد شدید در نظر گرفته و با تکرار این سناریو، جایگاه آن صفحه در نتایج گوگل را بهبود می‌بخشد.

بهینه سازی محتوا برای RankBrain

الگوریتم RankBrain

حال تصور کنید که شما کلمه‌ی Apple را در مقاله‌ی خود به‌کار می‌برید؛ گوگل از کجا متوجه می‌شود که شما به دنبال میوه‌ی سیب هستید و یا شرکت اپل؟! چگونه می‌توانید به گوگل نشان دهید که قصد شما واقعا چه بوده است؟ در این مرحله است که RankBrain به ابزارهای گوگل دستور می‌دهد که چگونه محتوا ی شما را دسته‌بندی نماید.

از آنجایی که امروزه گوگل، بسیار هوشمند و پیشرفته‌تر از گذشته است، دیگر نیازی نیست که محتوا ی خود را سرشار از کلمات کلیدی کنیم تا به درستی منظور ما درک کند. به‌خاطر داشته باشید که استفاده‌ی بیش از حد از کلمات کلیدی نتیجه عکس خواهد داشت. این موضوع زمانی تشدید می‌شود که محتوایی کوتاه در حد چند صد کلمه داشته باشید.

برای مثال این پاراگراف را در نظر بگیرید:

آیا می خواهید جاوا را آنلاین یاد بگیرید؟ اغلب آموزش‌های جاوا برای کمک به مبتدیان برای یادگیری جاوا به صورت آنلاین ایجاد نشده است، زیرا سیستم‌عامل‌های آموزشی جاوا آنلاین کاربر پسند نیستند. اما امروزه، به راحتی می‌توانید جاوا را به صورت آنلاین در آرامش خانه خود آموخته و متخصص جاوا آنلاین شوید.

جمله به‌طور کامل مفهوم خود را از دست داده است، این‌طور نیست؟ همان‌طور که می‌بینبد، کلمه کلیدی اصلی “جاوا آنلاین” چهار بار تکرار شده است، که اغلب برای چنین پاراگراف کوتاهی استفاده نمی‌شود.

استفاده درست از کلمات کلیدی

روش بهتری برای تغییر این پاراگراف و تمرکز بیشتر بر روی پاسخ به نیاز کاربر، بدون غفلت از کلید واژه اصلی “جاوا آنلاین” وجود دارد. کافی است مترادف کلمه کلیدی را بیابید. مثلا:

آیا آمادگی یادگیری جاوا به صورت آنلاین را دارید؟ این یک گام خوب در جهت ارتقاء مهارت‌های شما و به دست آوردن شانس بیشتر برای دستیابی به یک شغل مناسب است. چندین مکان برای یادگیری جاوا در وب وجود دارد، و شما در عرض 2 تا 3 ماه، می‌توانید به برنامه‌نویسی جاوا مشغول شوید.

تفاوت را احساس می‌کنید؟ درک پاراگراف دوم برای کاربران ساده‌تر بوده و همچنین از کلمه کلیدی به تناسب استفاده شده است. این قدرت الگوریتم RankBrain است.

استفاده درست از کلمات کلیدی

یافتن مترادف‌های کلمات کلیدی

کلمات کلیدی مترادف یعنی کلماتی با همان معنا و مفهوم اما با املا و نگارشی متفاوت. برای مثال: عکس، تصویر، نقش و… . گوگل به دنبال استفاده از این کلمات کلیدی در محتوا ی شما است و تا زمانی که به شکلی معقول و صحیح از آن استفاده کنید، جایگاه شما در رتبه بندی‌ها دائم درحال پیشرفت خواهد بود.

تلاش کنید تا جای ممکن محتوایی خوانا و صحیح داشته باشید. علاوه بر آن، دقت داشته باشید که مترادف‌های کلمات کلیدی، تاثیر کلمه‌ی اصلی که قصد دارید پیرامون آن صحبت کنید را از بین نبرند. مترادف کلمات کلیدی تنها برای معنای بیشتر محتوا ی شما و کمک به گوگل برای درک آنچه شما در مورد آن صحبت می‌کنید، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نکته سئو پیشرفته 7؛ نگارش حداقل 1،447 کلمه

Backlinko در یک بررسی جامع 11 میلیون جستجو را تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که لینک‌های صفحه اول، از میانگین 1،447 کلمه استفاده کرده‌اند. بررسی‌های متعددی در مورد ارتباط میان طول محتوا و رتبه بندی موتورهای جستجو انجام شده است.استفاده از کلمات بیشتر به تنهایی به شما کمک نخواهد کرد که رتبه ی بالاتری کسب کنید، بلکه با استفاده از آن می‌توان عملکرد قابل‌قبول‌تری داشته باشید.

براساس تحقیقات، مقالاتی با بیش از1500 کلمه، تقریبا دو برابر بیشتر از موارد دیگر خوانده و به اشتراک گذاشته شده‌اند. البته همانطور که گفتیم، طول محتوا همه چیز نیست؛ یک مقاله‌ی کوتاه که کیفیت بالاتری داشته و موارد سئو پیشرفته در آن با دقت بالاتری انجام شده‌اند، از یک پست طولانی و بی‌کیفیت، بازخورد بهتری خواهند داشت.

نکته SEO پیشرفته؛ نگارش حداقل 1،447 کلمه

نکته سئو پیشرفته 8؛ نگارش یک مقاله‌ی جمع‌بندی شده

یک پست جامع و طولانی، زمانی کاربردی خواهد بود که با چندین نفر در مورد یک موضوع خاص مصاحبه کرده و یا لیستی از بهترین مطالب تهیه کنید. این نه تنها راهی عالی برای آگاهی از دیدگاه‌های مختلف و یادگیری چیزهای جدید است، بلکه به افزایش رتبه و ترافیک سئوی شما نیز کمک خواهد کرد.

مزیت اصلی این گونه مقالات طولانی این است که به شما امکان می‌دهد، وب سایت خود را به لطف متخصصانی که با آنها مصاحبه می‌کنید، در معرض دید بسیاری از مخاطبان جدید قرار دهید. اگر در یک سمینار با حضور تعداد زیادی از افراد متخصص حضور داشتید، حتما آن را با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذاشتید، درست است؟

Deirdre Breakenridge (دیردری بریکنریج) یکی از متخصصانی است که در دنیای روابط عمومی و بازاریابی شهرت بسیاری داشته و بیش از 30 هزار دنبال کننده در توییتر دارد. اگر او یکی از مقالات خلاصه‌ی شما را توییت کند و یا در مورد آن صحبت کند، به احتمال بسیار زیاد، می‌توانید تعداد زیادی از مخاطبان او را به سمت خود جذب کنید.   

در ادامه‌ی آموزش سئو پیشرفته قصد داریم تا با ارائه‌ی راه‌حلی به شما کمک کنیم که یک متن جمع‌بندی شده را به بهترین شکل منتشر کنید:

مرحله 1: انتخاب یک موضوع و یک سوال درگیرکننده

به عنوان مثال، اگر بخواهیم در مورد نکاتی برای افزایش ترافیک خود پستی بنویسیم، می‌توانیم بپرسیم”کدام استراتژی، بازدیدکننده وب‌سایت شما را افزایش داده است؟”

مرحله 2: ارتباط با متخصصان

تا جایی که می‌توانید، فهرستی از تعداد زیادی متخصص در زمینه‌ی موضوعی که می‌خواهید در مورد آنها بنویسید، تهیه کنید. اگر می‌خواهید 10 موضوع اختصاصی بیان کنید، حداقل فهرستی از 20 متخصص تهیه کنید.شاد تصور کنید که دستیابی به این افراد کار سختی است. دنبال بهانه نباشید؛ در دنیای امروزی، یافتن و صحبت‌کردن با افراد مختلف کار دشواری نیست.

در نهایت به یاد داشته باشید که به عنوان تشکر از مشارکت آنها، به وب سایت شان لینک دهید.

ارتباط با متخصصان برای سئو پیشرفته

مرحله سوم: نگارش و انتشار مقاله

همه مسائل را جمع‌آوری کرده و به آن مقدمه و نتیجه‌گیری اضافه کنید. در مرحله‌ی آخر به یاد داشته باشید که باید به تمام افرادی که با آنها صحبت کرده‌اید، لینک دهید. این کار سبب افزایش اعتبار شما در مقابل مخاطبانتان می‌شود، زیرا از منابع موثق استفاده کرده‌اید.

پس از انتشار مقاله، حتما در یک پیام به آنها اطلاع دهید که مقاله را منتشر کرده‌اید. پس از آن، از آنها بخواهید که مقاله را مطالعه کرده و نظر و انتقاد خود را با شما در میان بگذارند.

نکته سئو پیشرفته 9؛ انتشار مطالب مفید در شبکه‌های اجتماعی

اگر به تازگی تصمیم گرفته‌اید صفحه‌ی وبلاگ خود را بسازید، راه طولانی در پیش دارید. داشتن رتبه ی خوب در نتایج جستجوی کاربران برای شما پروسه‌ای تقریبا طولانی است؛ زیرا قدرت دامنه و اعتبار صفحه‌ی شما هنوز بسیار پایین است. اما نگران نباشید، شما می‌توانید با فعالیت در رسانه‌های اجتماعی به دریافت ترافیک و اعتبار اقدام نمایید.

از جمله ابزارهایی که می‌تواند به شما کمک کند تا اعتبار صفحه‌ی خود را بسنجید، Page Authority (PA) و Domain Authority (DA) هستند.می‌خواهید بدانید که اعتبار صفحه‌ی شما بر چه اساسی تعیین می‌شود؟ در ادامه‌ی مقاله‌ی سئو حرفه ای سایت با ما همراه باشید.

این اعتبار وابسته به چند عامل است: طول محتوا ، لینک‌ها، استفاده‌ی درست از کلمات کلیدی ، خوانایی و مواردی شبیه به اینها. به‌طورکلی، قدرت دامنه و اعتبار نشان می‌دهد که وب‌سایت شما در نتایج جستجوی کاربران چه جایگاهی دارد.

نکته سئو پیشرفته 9؛ انتشار مطالب مفید در شبکه‌های اجتماعی

استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افزایش ترافیک سایت

نکته‌ای که لازم می‌دانیم در این مرحله عنوان کنیم این است که راه‌های ایجاد اعتبار و دامنه در تمامی بسترهای رسانه‌های اجتماعی یکسان نیستند. ما در این مقاله در مورد فیس‌بوک، توییتر و یا پینترست (Pinterest) صحبت نمی‌کنیم که در آن کاربران هر نوع محتوایی با هر کیفیتی را می‌توانند منتشر کنند و اتفاقا بازدید بالایی هم داشته باشند. ما در مقاله‌ی سئو پیشرفته در مورد برنامه‌های معتبری صحبت می‌کنیم که از ما انتظار انتشار مطالب باکیفیت و مفید دارند. سایت‌هایی مانند Pinterest، Blogger و Quora شما را برای موفقیت در این مسیر یاری می‌کنند. این سایت‌ها به شما کمک می‌کنند تا رتبه بندی جستجوی سایت خود را افزایش داده و در تولید مواردی که در ادامه‌ی سئو حرفه ای سایت ذکر می‌کنیم موفق عمل کنید.

به نظر شما استفاده از بسترهای اجتماعی قدرتمند، ترافیک و رتبه ی وب‌سایت شما را افزایش می‌دهند؟ بله، با قطعیت بله.

اگر می‌خواهید در شبکه‌های اجتماعی موفق شوید و ترافیک آن کانال‌ها را به سایت خود منتقل کنید، در ادامه‌ی مقاله با ما همراه باشید. ما قصد داریم اصول پایه‌ای این مسیر را برای شما توضیح دهیم.

مرحله 1: انتشار موضوعات داغ

تجربه نشان داده‌است استفاده از یک کلمه‌ی کلیدی و انتشار آن، همیشه با موفقیت روبه‌رو نمی‌شود. ما پیشنهاد می‌کنیم به جای این کار، به دنبال موضوعاتی باشید که دغدغه‌ی مردم است و افراد درباره‌ی آن صحبت می‌کنند. لینکدین را فراوش نکنید؛ این شبکه‌ی اجتماعی، جامعه‌ی آنلاین بازاریابان است و بسیاری از مطالب داغ و جذاب را در این بستر خواهید یافت.

موضوعاتی را انتخاب کنید که مربوط به زمینه‌ی کاری شماست و مخاطبان شما به دنبال آن هستند.

سئو پیشرفته؛ انتشار موضوعات داغ

مرحله 2: ایجاد یک طرح و برنامه‌ی کلی

مقاله‌ای که با موضوعی جذاب و داغ تولید کرده‌اید دوباره بخوانید، نکات کلیدی آن را انتخاب کرده و یک طرح و برنامه‌ریزی کلی برای خود ایجاد کنید. این کار به شما کمک می‌کند، با دید بازتری مسیر خود را ادامه دهید.

به زبانی ساده‌تر مراحلی را که قرار است پیش ببرید، برای خود یادداشت کنید تا مسائله‌ای را از یاد نبرید.

  • به شبکه‌ی اجماعی موردنظر خود بپیوندید.
  • ایمیل خود را بروز کنید.
  • در مورد سایر محتوا های تاثیرگذار نظر دهید.
  • منابعی که از آنها برای تولید محتوا استفاده کرده‌اید را ذکر کنید.
  • محتوا ی خود را در سایر شبکه‌های اجتماعی نیز منتشر کنید.

مرحله 3: استفاده از تصاویر مناسب

عکس‌ها اهمیت بسیار بالایی در گیرایی و جذابیت محتوا ی شما دارند. شما با استفاده از عکس‌های متنوع می‌توانید به میزان قابل توجهی اشتیاق مخاطب برای مطالعه‌ی کامل محتوا ی خود را افزایش دهید. در ادامه موارد قابل اهمیتی که در زمان نتخاب عکس باید رعایت کنید برایتان ذکر می‌کنیم؛ با ما همراه باشید.

چند نکته سئو پیشرفته برای انتخاب تصاویر:

استفاده از عکس‌های مرتبط با موضوع

استفاده از عکس‌هایی با وضوح و کیفیت بالا

از عکس‌ها به عنوان استراحتی در میان متن استفاده کنید؛ اجازه ندهید که تصویر بر متن شما غلبه کند.

در صورت امکان از عکس‌هایی که خودتان تولید کرده‌اید، استفاده کنید.

اهمیت استفاده از تصاویر مناسب در سئو پیشرفته

مرحله 4: دنبال کردن محتوای رقبا

دنبال کردن محتوا ی رقبا راهی عالی برای افزایش ترافیک وب سایت و بهبود رتبه در نتایج جستجو است. البته این موضوع به این معنا نیست که تمامی کارهای آنها را دقیقا اجرا کنید. این مورد نه تنها به افزایش ترافیک سایت شما منجر نمی‌شود، بلکه شکست سختی را نیز برای شما درپی خواهد داشت. منظور ما از دنبال کردن محتوا ی رقبا، بررسی شکست و پیروزی آنها و الهام از مسیری است که در پیش گرفته‌اند.

نکته سئو پیشرفته 10؛ استفاده از لینک‌های داخلی قدرتمند

پیوند عمیق میان صفحات یک وب‌سایت از طریق لینک دهی مناسب به دیگر صفحات یک سایت صورت می‌پذیرد. این عمل به گوگل عمق صفحات ما را نشان می‌دهد و در ادامه گوگل را تشویق می‌کند تا تعداد صفحات بیشتری از سایت شما را فهرست بندی نماید.

اکثر افراد، فعالیت خود را بر روی افزایش بازدید سایت و بازدید از صفحه‌ی اصلی متمرکز می‌کنند. در ادامه اما برای رتبه بندی صفحات داخلی خود تلاش نمی‌کنند. جالب است بدانید که صفحات قدیم وبلاگ و Landing page شما ارزش بسیار بالایی در سئو دارند و می‌توانند ترافیک بالایی را به وب‌سایت شما وارد نمایند. شما باید با استفاده از لینک‌های داخلی که به وسیله‌ی سئو پیشرفته قدرتمند شده‌اند، کاربران را تشویق کنید که از دیگر صفحات وب‌سایت شما بازدید کنند.

بدون ایجاد لینک‌‌های داخلی، ابزارهای گوگل مانند عنکبوت (Google spider)، وب‌سایت شما را بدین شکل می‌بینند:

نکته سئو پیشرفته 10؛ استفاده از لینک‌های داخلی قدرتمند

همانطور که در تصویر می‌بینید، صفحات C و D می‌توانند بسیار پراهمیت باشند، اما Google spider و به طور کلی گوگل نمی‌تواند آنها را بررسی کند درنتیجه تمام تلاشی که برای تولید این صفحات انجام داده‌اید، بی‌فایده خواهد بود.

وقتی لینک‌دهی داخلی صفحات شما به درستی انجام شده باشد، Google می‌تواند تمامی مطالب شما را به صورت سازماندهی شده مشاهده نماید. با این کار، چیزی مانند تصویر زیر اتفاق می‌افتد:

اهمیت لینک‌های داخلی در سئو پیشرفته

لازم است این نکته را در نظر داشته باشید که پیوند به صفحاتی غیر از صفحات اصلی، می‌تواند ارزش سئو صفحات داخلی را بهود بخشیده و رتبه ی آنها را افزایش دهد.

پیش از شروع ایجاد لینک به صفحات داخلی، ابتدا باید بررسی کنید که تعداد لینک‌های ورودی به صفحه‌ی اصلی شما در مقایسه با سایر صفحات چگونه است. در ادامه‌ی مقاله‌ی راه های افزایش بازدید سایت ما به شما کمک می‌کنیم تا به خوبی لینک‌دهی داخلی را انجام دهید.

مرحله 1: بررسی تعداد لینک ورودی

به Moz’s Link Explorer بروید. آدرس اینترنتی خود را در کادر جستجو وارد کرده و روی “Get free link data” کلیک کنید.

مرحله شماره 2: مشاهده صفحات برتر

برای دسترسی بیشتر به ابزارهای مختلف این سایت، در آن ثبت نام کنید. در منوی سمت چپ، بر روی ” Top Pages” کلیک کنید.

مرحله 3: بررسی لینک‌های ورودی به صفحه اصلی سایتتان

با نگاهی به این لیست در می‌یابید که لینک‌های نخستین در نتایج جستجوی کاربران، از چه تعداد لینک داخلی استفاده کرده‌اند. در ادامه شما می‌توانید با بررسی استراتژی که این سایت‌ها پیش گرفته‌اند، خود را ارتقا دهید.

 

بررسی لینک‌های ورودی به صفحه اصلی سایتتان

نرخ پرش (bounce rate) چیست؟

به زبانی ساده، نرخ پرش یعنی نسبت کاربرانی که بدون بازدید از دیگر صفحات از سایت شما خارج شدند، نسبت به کل کاربرانی که وارد سایت شما شدند. نرخ پرش بالا اغلب در مورد وب‌سایت‌هایی اتفاق می‌افتد که نسبت به صفحات داخلی، لینک‌دهی بیشتری به صفحه اصلی خود انجام می‌دهند.

در ادامه‌ی مقاله‌ی راه های افزایش بازدید سایت قصد داریم چند دلیل اهمیت لینک داخلی را توضیح دهیم:

بهبود قدرت صفحه

Google به محتوا ی جدید علاقه‌ی بسیاری دارد؛ زیرا اطلاعات جدید و تازه برای کاربران مفیدتر و باارزش‌تر است.  البته افزودن محتوای جدید به طور منظم تنها راه افزایش قدرت صفحات شما نیست. لینک دادن به محتوا ی قدیمی، به آن صفحات، قدرت بیشتری می‌بخشد. علاوه بر آن، به گوگل نیز می‌گوید که این مطالب با یکدیگر در ارتباط هستند.

فهرست‌بندی صفحات داخلی

لینک‌دهی پیوسته به صفحات داخلی سبب می‌شود تا عنکبوت‌های گوگل (Google spider) به سرعت آنها را پیدا و فهرست‌بندی کنند. زمان لینک دادن به صفحات داخلی خود از سایر وبلاگ ها، از بهینه سازی بیش از حد Anker text خود اجتناب کنید.

Anker text شما بخشی از جمله شماست که پیوندی در آن وجود دارد. برای محتوا ی Anker text خود از مطالب ساده استفاده کنید؛ مانند نام سایتتان یا یک کلمه کلیدی .

فهرست‌بندی صفحات داخلی در سئو پیشرفته

نکته سئو پیشرفته 11؛ ارسال Link Juice به صفحاتی با رتبه پایین

اگر صفحه‌ای دارید که در حال حاضر در صفحه دو یا سه نتایج جستجوی گوگل قرار دارد، می‌توانید با انتقال Link Juice باکیفیت، به صفحاتی که رتبه پایینی دارند، آن را به صفحه اول منتقل کنید.

به‌طورکلی، Link Juice اصطلاحی است که در دنیای سئو به کار می‌رود و به ارزش یا اعتبار منتقل شده از یک صفحه یا سایت به صفحه دیگر اشاره می‌کند. این ارزش یا اعتبار از طریق لینک‌ها منتقل می‌شود. موتورهای جستجو لینک‌ها را به عنوان رای مثبت سایر وب سایت ها به وب سایت مبدا می‌بینند. علاوه بر آن با این کار به نتیجه می‌رسند که سایت مبدا با ارزش است و ارزش تبلیغ دارد.

بیایید اینگونه به قضیه نگاه کنیم: شما دو وب سایت دارید که شرایط 100٪ یکسانی دارند؛ طراحی یکسان و محتوا یکسان. اگر هر عامل دیگری نیز یکسان بود، سایتی که بیشترین پیوند را داشته باشد، بالاترین رتبه را در نتایج جستجو به دست می‌آورد. در ادامه‌ی مقاله‌ی آموزش سئو حرفه ای به شما آموزش می‌دهیم که چگونه با استفاده از Link Juice رتبه‌ ی صفحات خود را بهبود ببخشید.

نکته سئو پیشرفته 11؛ ارسال Link Juice به صفحاتی با رتبه پایین

مرحله 1: بروزرسانی مقالات

لینک‌ها، محتوا و داده‌های جدید را به مقاله اضافه کنید تا مقاله بروزرسانی شود.

مرحله 2: اشتراک مجدد مقاله در رسانه‌های اجتماعی

پس از بروزرسانی مقاله، مجددا آن را در تمام شبکه‌های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. این کار، ترافیک زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.

مرحله 3: لینک‌دهی از محتوا های جدیدتر

هر بار که مطالب قدیمی مربوط به مقاله‌ای بود که در حال نگارش آن بودید، لینک‌دهی به آن مطلب را فراموش نکنید. این امر، سبب انتقال ترافیک به آن محتوا ی قدیمی شده و حتی ممکن است افراد نیز به آن لینک دهند. نتیجه‌ای که به دنبال آن هستید، یک شبه اتفاق نمی‌افتد، اما می‌توانید مطمئن باشید که به نتیجه‌ی دلخواه خود دست خواهید یافت.

اهمیت لینک‌دهی از محتواهای جدیدتردر سئو پیشرفته

نکته سئو پیشرفته 12؛ لینک‌دهی به سایت‌های خارجی با قدرت دامنه بالا

زمانی که از دامنه‌های معتبر، لینک دریافت می‌کنید، به شما کمک می‌کند تا رتبه ی خود را به شکل قابل توجهی بهبود ببخشید. به همین ترتیب، وقتی به سایت‌های معتبر پیوند می‌دهید، به اعتبار کلی شما در مرورگر گوگل کمک می‌شود. یک مکان خوب برای جستجوی سایت‌هایی که می‌توانید به آنها لینک دهید، Alltop است.

Alltop به شما امکان می‌دهد، برخی از سایت‌های برجسته و محتوا ی اخیر منتشر شده توسط آنها را مشاهده خواهید کرد. برای یافتن سایتی مناسب برای لینک‌دهی باید کلمه کلیدی خود را در نوار جستجو سرچ کنید. Alltop محتوا ی برتر مربوط به SEO را از وب سایت های معتبر به شما نشان می‌دهد. در نهایت شما می‌توانید به یکی از آنها به عنوان منبع داده در محتوا ی خود پیوند دهید.

نکته سئو پیشرفته 12؛ لینک‌دهی به سایت‌های خارجی با قدرت دامنه بالا

نکته SEO پیشرفته 13؛ لینک‌دهی در ویکی پدیا

این مسئله، چیزی است که بسیاری از سئوکاران از آن غافل می‌شوند، اما جهت ساخت لینک‌های قوی به محتوا ی شما بسیار تاثیرگذار است. در همین راستا، ویکی‌پدیا را برای یافتن پیوندهای مرده (dead links) اسکن کرده و آنها را متعلق به خود بدانید! عجیب بود، نه؟

به‌طورکلی، دو نوع لینک وجود دارد که می‌توانید از ویکی پدیا دریافت کنید:

نیازمند منبع (Citation needed)

نیازمند منبع (Citation needed) در ویکی‌پدیا برچسبی است که ویرایشگران ویکی‌پدیا، برای حفظ درستی مطالب، به محتوا های فاقد منبع می‌افزایند.

پیوند مرده (dead links)

پیوند مرده (dead links) منبعی است که قبلاً به آن پیوند داده شده است، اما درحال حاضر، به هر دلیلی، آن وب‌سایت یا صفحه، دیگر وجود ندارد. اگر می‌خواهید، یک مقاله بنویسید و منبع اطلاعاتی معتبری داشته باشید، می‌توانید این لینک‌های ارزشمند را از ویکی‌پدیا دریافت کنید.

نکته SEO پیشرفته 13؛ لینک‌دهی در ویکی پدیا

یافتن لینک‌های مناسب در ویکی‌پدیا

ابزاری به نام WikiGrabber برای یافتن این فرصت‌های لینک‌دهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. کلمه کلیدی خود را وارد کرده و روی Search کلیک کنید. سپس WikiGrabber، فهرست مقالات ویکی پدیا را که به منبع نیاز دارند یا از پیوندهای مرده برخوردارند، به شما نشان می‌دهد. همچنین می توانید از Google برای یافتن پیوندهای مرده در ویکی پدیا استفاده کنید. از عبارت جستجوی زیر استفاده کنید:

سایت: wikipedia.org

عبارت کلیدی: dead links

مطالبی را که به منبع نیاز دارند، مطالعه کنید. اگر محتوا یی دارید که قبلاً از این عبارت در آن استفاده شده است، می توانید لینک خود را ارسال کنید. در غیر این صورت، یک پست جدید بنویسید که موضوع را کاملاً پوشش داده و داده‌های قابل تأییدی را ارائه دهد. برای ارسال لینک خود، روی عبارت ویرایش یا edit کلیک کنید.

مراحل لینک‌دهی در ویکی پدیا

پس از آن وارد صفحه ویرایشگر ویکی پدیا خواهید شد. در این مرحله، جمله‌ای را که به منبع نیاز داشت پیدا کرده و در منوی بالا روی عبارت Cite کلیک کنید. در ادامه، آدرس اینترنتی خود را در کادر بالایی جایگذاری کرده و Generate را انتخاب کنید. در انتها صفحه‌ای را می‌بینید که نقل قول شما را تأیید کرده و تاریخ اضافه شدن آن را مشخص می‌کند. برای ذخیره تغییرات خود در مقاله‌ی موردنظر، روی ذخیره تغییرات در بالا سمت چپ صفحه کلیک کنید.

پس از آن ویرایش شما برای بررسی ارسال می‌گردد؛ اگر ویکی پدیا موافقت کند که شما یک منبع معتبر خواهید بود، لینک شما به صفحه اضافه می‌شود. در نتیجه‌ی این امر، شما از افزایش اعتبار صفحه برخوردار خواهید شد.

پیوندهای ویکی‌‌پدیا از نظر فنی، ترافیکی به شما منتقل نمی‌کنند. با این حال، رتبه بندی دامنه و سطح اعتماد آنها برای گوگل بسیار بالا است. بنابریان تاثیر زیادی در سئو شما خواهد داشت.

مراحل لینک‌دهی در ویکی پدیا با سئو پیشرفته

نکته سئو پیشرفته 14؛ استفاده از کلمات کلیدی سئو رقبا

فعالیت‌های رقبا براساس عملکردی هوشمندانه پایه‌گذاری شده است. مطمئنا آنها زمان زیادی را به تحقیق در مورد چگونگی فعالیت خود در زمینه سئو پیشرفته اختصاص داده‌اند. حال چرا باید زمان گذاشت و چرخه‌ای را که این افراد تولید کرده‌اند را از نو ایجاد کرد؟ شما می‌توانید با گذراندن زمان کمی، به تحلیل رفتار رقبای خود پرداخته و از آنها الهام بگیرید.

شما می‌توانید، کلمات کلیدی که توسط آنها برای تولید محتوا استفاده شده است را پیدا کرده و از آنها برای ایجاد محتوا ی بهتر استفاده کنید. یک تحقیق کوچک در این مورد، هیچ هزینه‌ای جز زمان شما نخواهد داشت، در مقابل اما می‌تواند استراتژی‌های جدیدی را برای شما تولید کند.

استارباکس (Starbucks) با بررسی بازاریابی رقبای خود توانست سروصدای زیادی در چین به پا کرده و روز به روز به سود بیشتری دست پیدا کند. پس تحقیق در مورد رقبا به شما کمک می‌کند، برنامه‌های خود را به شکل هدفمندی بهبود ببخشید.

حال این سوال پیش می‌آید که رقبای شما از چه کلمات کلیدی برای ارتقا رتبه بندی خود استفاده می‌کنند؟ در ادامه‌ی مقاله‌ی آموزش  افزایش ترافیک سایت با ما همراه باشید تا با هم به این سوال پاسخ دهیم.

استفاده از کلمات کلیدی سئو رقبا در سئو پیشرفته

مرحله 1: استفاده از Ubersuggest

 وارد سایت  Ubersuggestشده و در کادر جستجو، آدرس سایت رقیب خود را وارد کرده و Enter را فشار دهید.

مرحله شماره 2: انتخاب گزینه‌ی Ideas

با انتخاب گزینه‌ی Ideas، لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با وب سایت خود به شما ارائه می‌شود.

مرحله سوم: بررسی کلمات کلیدی سئو

به قسمت آخر با عنوان کلیدواژه‌های سئو (SEO Keywords) بروید. ستون Position اطلاع می‌دهد که سایت شما در کدام موقعیت جستجوی Google با استفاده از آن کلمه کلیدی قرار دارد.

بعد از این بررسی و فهمیدن جایگاهتان، وظیفه‌ی شما تولید محتوایی با کیفیت و ارزشمند با استفاده از آن کلمات کلیدی است. شما می‌توانید از سایر ابزارهای موجود در این لیست، برای ایجاد پیوندهای قابل اعتماد و افزایش قدرت رتبه بندی آن صفحه استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ایده‌های بیشتری برای کلمات کلیدی long-tailدریافت کنید، به صفحه اصلی Ubersuggest بازگردید.

  • کلمه کلیدی خود را وارد کرده و Search را کلیک کنید.
  • کلیدواژه Ideas در نوار کناری سمت چپ را انتخاب نمایید.
  • ایده‌های کلمه کلیدی را مرور کنید.

پس از انتخاب کلید واژه‌ی موردنظر خود، با استفاده از مواردی که در اداه ذکر می‌کنیم، مشاهده خواهید کرد که رقابت شما به چه شکل است. مواردی مانند:

  • نشانی اینترنتی سایت‌های موجود در 10 صفحه برتر نتایج جستجوی گوگل
  • برآورد تعداد بازدیدها
  • تعداد بک لینک
  • نمره دامنه
  • تعداد سهام اجتماعی

بررسی کلمات کلیدی سئو پیشرفته

نکته سئو پیشرفته 15؛ استفاده از AdWords در سئوی سایت

از دیگر راهکارهای عالی برای پیروزی در میدان رقابت، جستجوی ایده‌هایی برای کلمات کلیدی در Google AdWords است. تبلیغات Google AdWords کوتاه است و به طورکلی برای کلمات کلیدی زمینه‌ی رقابتی شما بهینه شده است. اگر بتوانید مقاله‌ای با کیفیت مطلوب برای کلمات کلیدی پیشنهادی Google AdWords استفاده کنید، می‌توانید پس از مدت زمان کوتاهی به انتخاب اول مخاطبان هدف خود تبدیل شوید.

برای یافتن کلمات کلیدی که بیشترین میانگین جستجو را به خود اختصاص می‌دهد، در ابتدا باید کلمه کلیدی که می‌خواهید در اراتباط با آن به تولید مقاله بپردازید را جستجو کنید. پس از آن از میان گزینه‌های نمایش داده شده به شما، عناوین و موارد مختلف را تجزیه و تحلیل نمایید.

نکته سئو پیشرفته 16؛ استفاده از کلمات کلیدی متعدد در عنوان صفحات سئو

عنوان صفحه سئو، عنوانی است که در نتایج جستجوی گوگل برای کاربران نمایش داده می‌شود. شما باید اطمینان حاصل کنید که هر عنوان صفحه مقالات سایت شما حاوی حداقل یک کلمه کلیدی است. البته ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که از تعداد بیشتری کلمه کلیدی استفاده نمایید. نکته‌ای که در این زمینه نباید فراموش کنید این است که گوگل استفاده‌ی بیش از حد کلمات کلیدی را به عنوان اسپم در نظر می‌گیرد. پس اعتدال را رعایت کنید.

نکته سئو پیشرفته 16؛ استفاده از کلمات کلیدی متعدد در عنوان صفحات سئو

تصور کنید مقاله‌ی شما در مورد رنگ موهای مناسب پاییز است و شما قصد دارید برای چنین موضوعی عنوان انتخاب کنید. برخی از کلمات کلیدی شما عبارتند از:

  • رنگ مو
  • موهای پاییزی
  • ترند موهای پاییزی

حال به عناوینی که با این کلمات کلیدی می‌توانید از آنها استفاده کنید، دقت کنید:

ترند موهای پاییزی: بهترین رنگ موهای فصل

5 رنگ موی داغ در حال حاضر: روند موهای پاییزی

و در لیست زیر، نمونه‌ای از عنوان صفحه‌ی نامناسب برای این موضوع را مشاهده کنید:

ترند رنگ مو پاییزی – رنگ مو برای پاییز

تفاوت بین این موارد را درک کردید؟ دو مورد اول به طور طبیعی از کلمات کلیدی استفاده کرده‌‌اند. اما آخرین گزینه اسپم در نظر گرفته خواهد شد.

نکته سئو پیشرفته 17؛ نظارت بر آمار کنسول جستجوی گوگل

کنسول جستجوی Google یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند، مشکلات احتمالی سایت را که بر رتبه بندی آن تأثیر می‌گذارد، پیدا و بررسی نمایید. اگر تا کنون از این ابزار استفاده نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم مراحل زیر را دنبال کنید.

سه مورد اساسی وجود دارد که باید به طور مرتب در Search Console بررسی شوند:

  • ارورها و خطاهای گوناگونی مانند صفحه 404
  • ارسال نقشه جدید سایت
  • بررسی کنید که مردم از چه کلمات کلیدی برای دستیابی به شما استفاده می‌کنند.

هنگامی که برای اولین بار وارد Search Console می شوید ، صفحه داشبوردی را مشاهده خواهید کرد.

در بخش Coverage، شما هرگونه خطای URL موجودی را مشاهده خواهید کرد. بسیار مهم است که شما به طور مرتب این گزارش‌ها را یر نظر داشته باشید. علت اهمیت این امر این است که ارور و خطاهای مختلف در هر زمانی ممکن است ایجاد شوند.

نکته سئو پیشرفته 17؛ نظارت بر آمار کنسول جستجوی گوگل

تاثیر خطای 404

نکته‌ی حائز اهمیت در این مورد این است که خطاهای 404 تاثیر مستقیمی بر رتبه بندی شما ندارند اما تجربه‌ی کاربری نامناسبی را برای مخاطبان شما ایجاد می‌کنند. همانطور که می‌دانید تجربه‌ی کاربری ایده‌ال نقش تاثیرگذاری بر سئو سایت ما خواهد داشت. مطمئنا شما دوست ندارید که با تلاش بسیار زیاد در اولین لینک صفحه‌ی اول ظاهر شوید اما زمانی که به ای رتبه دست یافتید، کاربران شما با خطای 404 مواجه شوند.

خوشبختانه یافتن این صفحات در Search Console کار بسیار آسانی است. شما برای این کار کافیست که بر روی گزینه‌ی Fetch as Google کلیک کنید. پس از آن، Search Console نتیجه آنچه ابزارهای گوگل مشاهده می‌کنند را برای شما به نمایش درخواهد آورد.

همانطور که متوجه شدید، خطای 404 می‌تواند تاثیر بسیار مخربی بر رتبه‌ی سایت و مقاله‌ی شما داشته باشد، بدین منظور و برای جلوگیری از بروز این مشکل، پیشنهاد می‌کنیم فرصت مطالعه‌ی مقاله‌ی رفع خطای 404 در وردپرس را از دست ندهید.

نقشه‌ی جدید سایت

در قسمت سمت چپ Search Console بر روی گزینه‌ی Sitemaps کلیک کرده و آدرس سایت خود را وارد کنید. زمانی که یک نقشه‌ی جدید از سایت خود ارسال می‌کنید، وضعیت شما به حالت معلق تغییر می‌یابد. پس از آن، تمام صفحات سایت شما که با خطای 404 مواجه شده‌‌اند برای شما به نمایش درمی‌آیند.

نقشه‌ی جدید سایت

کلمات کلیدی مربوط به برند شما

یکی دیگر از موارد استفاده از Search Console، پیدا کردن کلمات کلیدی است که افراد برای دستیابی به شما از آن استفاده می‌کنند. برای این کار کافیست تا در منوی سمت چپ روی Performance کلیک کنید. در نتیجه‌ی این کار، لیستی از کلمات کلیدی را که افراد در گوگل جستجو کرده‌اند و وب سایت شما نشان داده شده است، خواه روی صفحه شما کلیک کرده باشند یا نه، مشاهده خواهید کرد.

با نگاهی به این لیست، می‌توانید چیزهای زیادی در مورد اینکه در چه رتبه ای قرار دارید را درک کنید. اگر کلمات کلیدی موجود در لیست شما، کلماتی نیستند که برای دستیابی به آنان تلاش کرده‌اید، زمان آن رسیده است که محتوا ی خود را بیشتر بهینه کنید!

نکته سئو پیشرفته 18؛ بروز رسانی محتوا های قدیمی

اگر بیش از سه ماه از تاریخ انتشار یک محتوایی که انتشار داده‌اید، میگذرد، شما یک محتوی طلایی در بایگانی خود برای استفاده مجدد دارید. بدون شک مقالاتی نوشته‌اید، که هنوز هم ترافیک ارگانیک را به سایت شما وارد می‌کند. شما می‌توانید آن پست‌ها را بهبود بخشیده و از قدرت آنها برای ارتقای رتبه بندی جستجوی خود استفاده کنید. با تهیه لیستی از محتوا های برتر خود شروع کنید.

مرحله 1: پست‌هایی را بیابید که به توجه نیاز دارند

وارد Google Analytics شوید و بر روی گزینه‌ی Behavior در سمت چپ کلیک کنید.

مرحله 2: بر روی گزینه‌ی محتوا ی سایت -> همه صفحات کلیک کنید

در این قسمت باید به دنبال بهترین پست‌های سه تا شش ماه پیش خود باشید. این پست‌ها به خوبی از سئو پیشرفته استفاده کرده‌اند، اما با یک بروزرسانی و بازخوانی مجدد می‌توانند ترافیک سایت بیشتری نیز ایجاد کنند.

نکته سئو پیشرفته 18؛ بروز رسانی محتواهای قدیمی

مرحله 3: پست‌های قدیمی را به روز کنید

در ادامه‌ی سئو سایت حرفه ای مواردی را که باید انجام دهید تا مقالات خود را به روز نگه دارید، برای شما لیست کرده‌ایم. این موارد به شما کمک می‌کنند تاترافک دوباره‌ای را از طریق مقالات قدیمی خود بدست آورید.

نوشتن یک عنوان جذاب

در اولین قدم باید از عنوانی استفاده کنید که به قدری جذاب باشد که افراد را قانع کند که مقاله و پست شما را به اشتراک بگذارند. علاوه برآن، فراموش نکنید که از کلمات کلیدی و عبارت‌های مربوط به سئو نیز استفاده کنید.

بنابراین، اگر پست قدیمی شما عنوانی داشت مانند “چگونه از وبلاگ خود 10،000 دلار درآمد کسب کنید”، می‌توانید با افزودن کمی چاشنی جذابیت به آن، این مقاله را به رتبه های بالاتر ارتقا دهید. فراموش نکنید که تیتر شما باید کنجکاوی افراد را برانگیزد و درعین حال از وضوح کافی نیز برخوردار باشد.

نکته: پیشنهاد می‌کنیم از اعداد در عنوان خود استفاده کنید. زیرا به طور ناخودآگاه، عناوین دارای شماره و اعداد، دارای جذابیت بیشتری برای کاربران هستند.

انتشار نظرات کاربران

اگر تجربه‌ی شخصی در زمینه‌ای که مقاله تولید می‌کند، دارید، پیشنهاد می‌کنیم آن را در محتوا ی خود بگنجانید. این مسئله سبب می‌شود تا کاربران، احساس صمیمیت بیشتری با شما داشته باشند. همین مسئله کاربران را مجاب می‌کند که به گفت‌وگو با شما بپردازند.

تاثیر نظرات کاربران برای سایر مخاطبان را نادیده نگیرید. زمانی که از تاثیر انتشار نظرات کاربران صحبت می‌کنیم، منظورمان موفقیت 89 درصدی یک مقاله است. به طورکلی اگر نویسنده‌ی یک مقاله از محتوا ی خود تعریف کند، نه تنها تاثیر مثبت چندانی ندارد، بلکه ممکن است باعث شود مخاطب از خواندن ادامه‌ی مطلب نیز صرف نظر کند؛ درمقابل اما اگر شخص دیگری از شما حمایت کند، قدرت و نفوذ شما نیز افزایش می‌یابد، حال هرچه فرد حمایت کننده از قدرت بیشتری برخوردار باشد، تاثیر بیشتری نیز خواهد داشت.

تاثیر انتشار نظرات کاربران در سئو پیشرفته

استفاده از تصاویر و اطلاعات جدیدتر

اگر پستی دارید که برای مثال در سال 1398 نوشته شده است، قطعا باید زمانی را به بروزرسانی اطلاعات آن اختصاص دهید. پیشنهاد می‌کنیم از تصاویر جذاب‌تر و جدیدتری نیز استفاده کنید. مطمئنا هیچ کاربری دوست ندارد که وارد سایت شود و با محتوایی که اطلاعات قدیمی و به اصطلاح بیات دارد، روبه‌رو شود.

  • عنوان پست
  • نشانی وب پست
  • موضوع
  • کلمات کلیدی اصلی
  • اخرین بروز رسانی

هر چند ماه یکبار این لیست را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که هیچ یک از این پست‌ها بدون بروز شدن نمی‌توانند کاربرانی را به سمت وبلاگ شما راهنمایی کنند.

نکته سئو پیشرفته 19؛ تغییر مقالات قدیمی به مقالاتی با پتانسیل ترافیک ارگانیک

در نکته سئو پیشرفته قبلی ما به شما توضیح دادیم که چگونه می‌توانید مقالات خود را بهینه و تازه نگه دارید. نکته‌ای که گفتیم درخصوص مقالاتی بود در زمان انتشار با ترافیک نسبتا خوبی مواجه شده بودند. اما مقالاتی که به این خوبی پیش نرفته‌اند، چطور؟

مطمئنا شما باید محتوا های کم بازخورد خود را نیز بروز کنید. بهرحال شما می‌دانید که موضوعی که منتشر کرده‌اید موضوع جذابی است که مردم دوست دارند درمورد آن بیشتر بدانند. اگر غیر از این بود که مقاله ایجاد نمی‌شد. (اگر استراتژی خاصی برای تولید محتوا ندارید، مسیری که درحال حرکت در آن هستید کاملا بیهوده است. شما باید از متخصصان فعال در حوزه‌ی سئو پیشرفته کمک بگیرید)

اصلاح مقاله قدیمی با بازخورد ضعیف، راهی مطمئن برای بدست آوردن ترافیک ارگانیک بیشتر است. اصلاح چگونه انجام می‌شود؟ نوشتن یک پست جدید با همان موضوع از ابتدا. این امر، ممکن است نتیجه‌ی خوبی داشته باشد و یا به طور کامل آن مقاله را از بین ببرید. در هر حال، ارزش بازسازی یک پست قدیمی کم بازخورد را دارد! در ادامه‌ی سئو سایت حرفه ای برای شما لیستی آماده کرده‌ایم که کمک می‌کند تا مقالات کم بازخورد را اصلاح کنید.

نکته سئو پیشرفته 19؛ تغییر مقالات قدیمی به مقالاتی با پتانسیل ترافیک ارگانیک

تهیه لیستی از محتوا ی کم بازخورد

Google Analytics را باز کرده و روی گزینه‌یBehavior >Site Content> All Pages کلیک کنید. نمای صفحه، میانگین زمان فعالیت کاربران در صفحه و نرخ پرش را بررسی کنید. اگر روی علامت کنار Pageviews کلیک کنید، می‌توانید صفحاتی با کمترین ترافیک را مشاهده کنید. اینها صفحاتی هستند که به کمک نیاز دارند.

تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی

پس از یافتن پست‌های کم بازخورد خود، آنها را از طریق whatsmyserp. بررسی کنید. پس از آن، لازم است که کلید واژه یا کلمه کلیدی را که قصد دارید رتبه ی آن را افزایش دهید، در قسمت جستجوی این برنامه وارد کنید. نتایجی که مشاهده می‌کنید، می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

بروز رسانی پست

مشابه قسمت قبلی، مراحل بروز رسانی را پیش بگیرید:

  • اصلاح داده‌ها یا نقل قول‌های قدیمی
  • تغییر تصاویر یا پیوندهای خراب
  • بهینه سازی کلمات کلیدی
  • اضافه کردن بینش خود نسبت به مسئله‌ای که قصد دارید درباره‌ی آن صحبت کنید.
  • اضافه کردن یک توصیف یا مطالعه‌ی موردی

بروز رسانی پست

انتشار مجدد پست

شما نمی‌توانید فقط بروز رسانی را انجام دهید و انتظار داشته باشید که کاربران مطلع شوند که شما پست خود را ارتقا داده‌اید. باید بلندگو دست بگیرید و این موضوع را جار بزنید. ویرایش تاریخ انتشار پست به جدیدترین تاریخ، بسیار مهم است. مطمئنا دوست ندارید که پستتان در بایگانی دفن شود و یا اینکه Google فکر کند مقاله‌ی شما همچنان قدیمی است.

وقتی آماده انتشار مجدد پست شدید، تاریخ انتشار آن را تغییر دهید. در وردپرس ، پیوند ویرایش در کنار تاریخی وجود دارد که می‌توانید روی آن کلیک کنید؛ فقط آن را به تاریخ فعلی تغییر دهید.

نکته سئو پیشرفته 20؛ استفاده از جستجوی صوتی گوگل

جستجوی صوتی با گوگل تکنولوژي است که گوگل برای بهبود تجربه‌ی کاربران خود، از آن استفاده می‌کند. گوگل با استفاده از ابزارهای گوناگونی مانند google assistant گفتار شما را تشخیص داده و مفهوم موردنظر شما را جستجو می‌کند. برای درک بهتر مفهوم جستجوی صوتی در گوگل در واقع شما موضوع موردنظر خود را با استفاده از صدا جستجو می‌کنید. با وجود محدودیت‌هایی که جستجوی صوتی فارسی در گوگل کروم دارد، باز هم تعداد کاربرانی که از این قابلیت استفاده می‌کنند، در حال افزایش‌اند.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهند که قابلیت جستجوی صوتی در سایت‌ها، یکی از معیارهای رتبه‌بندی سایت توسط گوگل است.

اگر می‌خواهید محتوای شما در موتور جستجوی صوتی به بهترین شکل و با مرتبط‌ترین عبارات نشان داده شود،‌ باید سایت خود را برای محتوای صوتی آماده نمایید. آمارها نشان می‌دهند که 60% از کاربرانی که از تلفن هوشمند برای جستجو استفاده می‌کنند، از روش جستجوی صوتی بهره می‌گیرند. البته جستجوی صوتی فارسی در گوگل کروم چندان نتیجه بخش نیست و ممکن است در نهایت از جستجوی متنی استفاده کنید اما مطمئا این تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و طولی نخواهد کشید که جایگاه خودش را نیز درمیان ایرانیان پیدا کند. پس چه بهتر که شما از همان ابتدا از این قابلیت استفاده کنید.

کنیبالیزیشن چیست؟

کنیبالیزیشن چیست ؟ در دنیای سئو مفاهیم متفاوتی وجود دارند که آشنایی با آنها به شما کمک می‌کند تا نتیجه‌ی بهتری در موتورهای جستجو مانند گوگل کسب کنید. اصطلاح cannibalization که در زبان فارسی با نام هم‌نوع‌خواری شناخته می‌شود در واقع در زمانی به کار برده می‌شد که صفحات مختلفی از یک سایت با کلمه کلیدی مشابهی با هم رقابت می‌کنند. این صفحات، باعث کاهش رتبه کلمه کلیدی یکدیگر می‌شوند.

همنوع خواری یا کنیبالیزیشن کلمات کلیدی زمانی اتفاق می‌افتد که صفحات مختلفی از سایت شما در نتایج جستجوی کلمه کلیدی واحدی نمایش داده می‌شوند. به عبارتی دیگر، دو صفحه از سایت شما برای یک کلمه کلیدی رقابت می‌کنند. البته اگر اعتبار دامنه‌ی بالایی داشته باشید، تعداد صفحات شما به سه لینک نیز می‌رسد.

برای آؤنایی با کنیبالیزیشن و روش‌های رفع آن پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله‌ی کنیبالیزیشن چیست را مطالعه کنید.

شما می‌توانید برای دسترسی به جدیدترین موضوعات و آموزش‌های حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ به پیج اینستاگرامی ابرآراز مراجعه نمایید.

 

سرور مجازی آراز سرور مجازی آراز

ادمین

نویسنده ابرآراز متخصص فناوری اطلاعات و علاقه‌مند به رایانش ابری است که تلاش می‌کند با ارائه مقالات آموزشی و کاربردی، مفاهیم پیچیده فناوری را به زبانی ساده و قابل فهم برای همه کاربران ارائه دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا